Dutch English French German Italian

volg ons op: facebook fc youtube fc instagram fc

rrtlogo long

Mijn naam is Thijs Last, geboren in 1979 en aan de waterkant te vinden vanaf het moment dat ik kon lopen. Sinds kort ben woonachtig in Huissen. De afgelopen 16 jaar vis ik eigenlijk alleen nog maar op karper, daarvoor heb ik vele jaren met de feeder, werphengel en vaste hengel gevist. Tijdens mijn studie periode heb ik 7 jaar met veel plezier bij Hengelsport Arnhem gewerkt waar ik veel materiaal kennis heb opgedaan.

Mijn passie voor het karpervissen is ontstaan tijdens het witvissen. Wat ik overigens niet onverdienstelijk gedaan heb gezien mijn 2 3e plaatsen op het NK en 5e en 11e plaats op het EK.

Ik weet het nog als de dag van vandaag. Ik zat leuk brasems te vangen op de Klapstraat in Elden, toen ineens de dobber langzaam onderwater verdween. Ik voelde direct een behoorlijke weerstand. Ik viste in die tijd met elastiek op de top. De vis bleef maar onder de hengel draaien. Na een 5-tal minuten zag ik de vis voor her eerst aan de oppervlakte. Ik schrok en dacht dit gaat niet lang goed.

Mijn naam is Martin Doorten geboren op 8 september in 1976. Woonachtig in de provincie Drenthe. Samenwonend. Samen hebben wij twee prachtige kinderen. Op jonge leeftijd was ik al te vinden aan het waterkant. Ik zal een jaar of 10 oud zijn geweest toen ik voor het eerst, met een grote bol rogge brood om de haak (zonder lood) in een stroompje op karper heb gevist.

Ik ben Henk Doornberg geboren in 1984 te Arnhem. Ben al van mijn 12e levensjaar aan de waterkant te vinden en het begon eigenlijk allemaal met het witvissen. Altijd op de vroege zaterdag en zondagochtenden mee met me vader naar de waterkant,broodjes en koffie mee je kent het wel. Tot op een dag dat we lekker zaten te vissen toen opeens me dobbertje wegschoot onder water met een ongelovige boeigolf, wooow wat is dit zei ik,voor ik het had gezegd knapte het elastiekje al op de top. Dat is zeker karper hoorde ik mijn vader nog zeggen,vanaf dat moment was ik verkocht.

Ik ben Wim Zeggelaar, geboren in 1977 en woonachtig op de mooie Veluwe. Ik ben getrouwd en ben de trotse pappa van een zoon en dochter.

Toen ik ongeveer een jaar of zeven was woonde ik vlakbij de forellenkwekerij in Apeldoorn. Hier ving ik met nylon en een pier mijn eerste stekelbaarsjes (zonder haak overigens).Toen ik tien jaar was begon ik met het vissen op snoek totdat ik ongeveer twaalf jaar oud was en op een camping in Limburg een man ontmoette die met een stukje kaas een karper ving uit de vijver van de camping. De man viste met een schuifloodje en een nylon onderlijntje met ook onder de haak een stukje nylon waar de kaas aan geregen was.

Hoi mijn naam is Ray van den Bos. Ik ben geboren in Apeldoorn, en woon nu in Doesburg Ik werk parttime in de beveiliging en heb daarnaast een aasbedrijf. Ben getrouwd met Carolina en we hebben een dochter van 8 jaar "Sophia", daarnaast hebben we nog 2 Staffordshire Bull Terriërs lopen Bo en Gina.

Mijn visserij begon al vroeg, het water trok me altijd al aan, maar omdat mijn ouders in de Horeca zaten hadden ze weinig tijd om mee te gaan vissen, wat mijn vader wel vaak deed in de zomer na een lange nacht werken, hij deed dan 2 sneetjes brood in een nat washandje als aas, de vishengel mee en zo liepen we 200 meter naar het Apeldoorns kanaal toe, want daar woonde we toen dicht bij.

insturen1

   

 

Heb jij een mooie foto van je vangst?
Stuur hem naar ons op en wij plaatsen hem op Facebook en onze site!

 

 

contact

Bestel nu: 06 - 53 53 20 95

Of klik hier voor alle afhaalpunten!

Waarom RRT-Baits

RRT-Baits staat voor versheid, flexibiliteit en de hoogste kwaliteit voor uw boilies. Onze freezerbaits worden altijd vers voor u gedraaid, de ingrediënten die gebruikt worden zijn geschikt voor menselijke consumptie. Vele ingrediënten worden voor verwerking vers gemalen. Er zijn verschillende diameters en dumbells mogelijk. Afhalen kan op veel verschillende locaties door het hele land, verzenden behoort uiteraad ook tot de mogelijkheid. Onze voorkeur gaat echter uit naar afhalen, dit omdat RRT het persoonlijke contact met de klant belangrijk vindt.

Contact

Ray's Rods and Tackle
Hermaat 84, 6983 AN Doesburg
Tel: +31(0)6 - 53 53 20 95 - Fax: +31(0)842 - 25 27 47
E-mail: info@rtt-baits.nl

 facebook grey youtube grey instagram grey